Magnifique Magazine
      

Thermaalbad Arcen voor rust en ontspanning

Wellness in Arcen – onmisbaar en vernieuwend

 

Tot rust komen en ontspannen is goed voor lichaam én geest. En waar zou men beter kunnen ontspannen dan in het Thermaalbad Arcen in het bosrijke Noord Limburgse land.

 

Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met thermaal mineraal water van 35 tot 36 ºC, dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het thermaalwater heeft door de unieke samenstelling een heilzame werking. Een professioneel team staat voor u klaar om totale ontspanning te garanderen. Thermaalbad Arcen maakt deel uit van 5-sterren-vakantiepark Klein Vink. Men kan zijn verwenuitstapje dus ook prima combineren met een verblijf

 

 

Therapeutisch

Het thermaal mineraal water heeft een gunstige en in veel gevallen een pijnverzachtende werking bij een aantal gewrichts- en bewegingsklachten. Daarom kan iedereen die er baat bij heeft in het kuurcentrum van Thermaalbad Arcen terecht voor reguliere fysiotherapie of diverse individuele medische kuurprogramma’s. Onze kuurarts stelt in overleg met u een kuurprogramma samen. Er zijn diverse kuren, voor bijvoorbeeld reumatische artritis, ziekte van Bechtrew, artrose en fibromyalgie.

 

Beautyafdeling

Naast de vele kuurmogelijkheden biedt Thermaalbad Arcen een compleet nieuwe visie op onthaasten en ontspanning. De vertrouwde beautyafdeling is de afgelopen maanden compleet gerestyled. Niet alleen een nieuw kleurtje maar een complete innovatie en verandering hebben zich achter de schermen afgespeeld. Het beauty- en wellnesscenter van het Thermaalbad Arcen is een nieuwe weg ingeslagen. Met de keuze voor nieuwe merken n nieuwe behandelingen is Thermaalbad Arcen voor vooroplopend op het gebied van huidverzorging, onthaasten en ontspanning. Het team is helemaal opnieuw opgeleid en met de komst van de merken RVB en Yoaké is het programma uitgebreid met de meest trendy mogelijkheden op dit gebied.

 

Italiaanse topklasse

Bij RVB is de missie het bestuderen van schoonheid, het interpreteren van deze ontwikkeling gedurende de tijd en mensen wereldwijd te ondersteunen in de zoektocht naar hun “persoonlijk schoonheid”. Onderzoek, gebaseerd op de kracht van de natuur in combinatie met up-to-date technologie is één van de instrumenten van RVB om al meer dan 40 jaar producten en behandelingen aan te bieden. De afkorting van de naam staat niet voor niets voor research, value & beauty.

 

Yoaké

De missie van Yoaké is de effecten van de tijd af te remmen op een veilige en efficiënte manier met volledig respect voor de natuur. De kracht van het concept achter Yoaké is de driedimensionale werking: verjonging, gezondheid en wellness, maar ook de onderlinge interactie hiervan met als doel het verouderingsproces af te remmen, het organisme in evenwicht te brengen en uw levensstijl te verbeteren.

 

Mogelijkheden

Wat is er dan allemaal te beleven in het wellnesscentrum? In Arcen kunt u een gehele dag optimaal verwend worden, maar ook kunt u terecht voor een regulier verzorgende behandeling van topniveau.

Beautydagen…even time out. De slogan back to nature staat centraal tijdens de beautydagen, tijdens welke Thermaalbad u welkom heet voor pure verwennerij, alleen of in duo-behandelingen. Zo zijn er hotstone massages, pantai massages (hiervoor worden speciaal verwarmde kruidenstempels gebruikt), pakkingen en andere, ontspannende massages. Met de speciale Yoaké zuurstofbehandeling wordt gewerkt aan een structureel verbeterende huid. Deze behandelingen herstellen de matrix en de huid en geven nieuwe energie.