Magnifique Magazine
      

Magnifique Fair 2013

 Het lifestyle evenement over het goede leven

 

Vanuit economisch perspectief gezien gaat het al weer beter in Europa en vooral in de Euregio. Nog nooit was het aantal welgestelde zo hoog en waren er zoveel miljonairs. Deze groep geniet van al het moois dat het leven ons biedt en zoekt producten die het leven veraangenamen. Daarvoor is men ook zeker bereid te betalen. Die producten vindt men tijden Magnifique Fair, het lifestyle evenement over het goede leven.

 

 

Daarom mag uw aanwezigheid tijdens dit succesvolle buitenevenement niet ontbreken.

 

Magnifique Fair vindt plaats op 31 augustus en 1 september 2013 op het natuurlijke eiland van Villaparc Arcen, een unieke locatie in de Euregio.

 

Luxueuze uitstraling

De gehele entourage van Magnifique Fair straalt luxe uit. Uw producten en diensten presenteert U in de sfeervolle witte paviljoens in een idyllische en romantische setting, namelijk op een uniek natuurlijk eiland.

 

Omdat het publiek een bijzonder en apart expositieaanbod van hoge kwaliteit wenst terug te vinden tijdens Magnifique Fair houdt de organisatie streng toezicht op het deelnemersveld van de beurs.

Hierdoor wordt een selectief en exclusief aanbod gecreëerd en behaalt U een hoog rendement uit uw deelname aan Magnifique Fair.

 

Het expositieaanbod varieert van limousines tot audiovisuele apparatuur, van tuinaccessoires tot binnenhuisarchitectuur, van kunst tot culinaire hoogstandjes. Bovendien treft de bezoeker op diverse plaatsen gezellige terrassen en barretjes aan waar even iets gedronken of gegeten kan worden.

 

Door het gevarieerde expositieaanbod en de vele omlijstende activiteiten, zoals straattheater, muziekuitvoeringen en wellicht een modeshow zal de bezoeker zich langdurig op Magnifique Fair vermaken en wellicht meerdere malen uw paviljoen bezoeken.

 

  

 

Doordachte marketing en communicatie

De upperclass uit Duitsland en Nederland wordt door middel van een doelgerichte reclame campagne geïnformeerd over Magnifique Fair. Opvallende advertenties is lifestyle bladen in Duitsland en Nederland trekken in de maanden voorafgaand aan Magnifique de aandacht van uw potentiële doelgroep.

Bovendien zullen ook de lezers van de regionale dagbladen, zoals Dagblad de Limburger en Westdeutsche Algemeine Zeitung en de kijkers van de regionale televisiezenders niet om Magnifique Fair heen kunnen. Andere media waar gebruik van wordt gemaakt zijn onder andere abri’s en billboards verspreid over de gehele Euregio. Natuurlijk wordt internet niet vergeten en zal uitvoerig gebruik gemaakt worden van de nieuwe media zoals Facebook.

De communicatie uitingen worden bovendien ondersteund door een uitgekiend perstraject waarmee free publicity in de diverse media wordt gegenereerd.

 

Arcen in hart van de Euregio

Magnifique Fair vindt plaats op 31 augustus en 1 september 2013 op Villaparc Arcen, in het hart van de Euregio. Villaparc Arcen is makkelijk bereikbaar en ligt op korte afstand van Venlo, Venray, Eindhoven en het Duitse Roergebied.

 

 

Wenst U meer informatie over deelname aan Magnifique Fair te ontvangen? Kijk dan op onze internet site: www.magnifiquemagazine.nl. of neem contact op met Wilfred Groot,

Telefoon: 00 31 77 473 19 01 of 06 5 33 77 382

 

Correspondentie adres:

Arcen Events, Postbus 4347, 5944 ZG Arcen

 

Bezoekadres:

Burg. Gubbelsplein 2, 5944 AK Arcen